Translate

duminică, 13 aprilie 2014

Iata ce vor Ingerii sa stim....Citire cu cartile oracol: Calauzire zilnica de la Ingerii tai


1. Tema generala: Trebuie sa urmam anumiti pasi inainte ca rugaciunea sa fie implinita.Ingerii ne spun ca acum este momentul cel mai potrivit pentru a trece la actiune. Ei ne vor calauzi de-a lungul drumului. Uneori nu este atat de important modul in care abordam o situatie, ci faptul ca punem intentie, energie si actiune in manifestarea dorintelor noastre. Dupa ce am facut primul pas in directia rezultatului dorit, Universul ne da ajutor suplimentar. Este timpul sa actionam acum, sa luam o hotarare. Situatia va evolua bine daca nu amanam. Orice blocaj din trecut a aparut deoarece momentul ales nu a fost potrivit.
2.Blocaje posibile: Avem nevoie de mai multe cai de exprimare creatoare. Ingerii ne calauzesc sa cautam astfel de cai la locul de munca si acasa. De exemplu, sa scriem, sa cantam, sa pictam, sa coasem, sa redecoram ori sa practicam unele mestesuguri. Nu conteaza daca mestesugul poate constitui o oferta de piata. Ceea ce este imoprtant este sa permitem artistului din noi sa se bucure de libertatea de exprimare. Est timpul sa lucram la un proiect important pe care il tot amanam. Daca simtim nevoia, putem urma un curs de creatie, de exemplu de fotografie sau dans. Misiunea personala si o cariera insemnata se vor manifeta prin cai creatoare, inimaginabile acum, deci sa nu ne facem griji in legatura cu misiunea personala. Sa continuam tot asa!
3.Vindecarea blocajelor: "Putem  sa o facem!" sa avem incredere ca detinem toate ingredientele necesare pentru implinirea misiunii pe care o avem. Desi s-ar putea sa nu intelegem pe deplin cum sa indeplinim aceasta sarcina, este necesar sa avem incredere ca vom fi calauziti in continuare. Cu cat vom reusi sa depersonalizam mai mult aceasta misiune, stiind ca nu e vorba de tine, de mine, de noi, cu atat mai bine. Sa nu ascultam vocea care intreaba:"Cine, eu?". Suntem vrednici, pentru ca suntem fii perfecti ai Creatorului si Ingerii ne vor insoti la  fiecare pas in parte. Sa lasam grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si a Ingerilor. Sa avem incredere ca iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu lucreaza prin noi. Sa cerem Ingerilor sa ne intareasca credinta. Sa avem incredere ca iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu lucreaza pentru noi.
4.Rezultat probabil: Este timpul sa cerem ajutor Ingerilor ceva mai des. Ingerii ne pot ajutain orice domeniu al vietii, inclusiv sa ne dea idei, curaj, credinta, incredere si claritate. De aemenea, ne pot ajuta cu toate materialele de care avem nevoie, cum ar fi: bani, timp, sanatate si vitalitate. Sa cerem tot ce avem nevoie.In loc sa ne plangem, sa cerem ajutor. Sa cerem oameilor din viata noastra sa ne ajute, sau sa ne asiste. Sa cerem ajutor Ingerilor pentru orice aspect, indiferent cat de mare sau mic, de important sau putin important.
Asa este acum si aici!

Niciun comentariu: