Translate

duminică, 14 iunie 2015

ELEMIAH- ""DUMNEZEU ASCUNS"sau UMBRA LUI DUMNEZEU

Incepand de azi voi scrie despre un anumit Inger din cartea "Calea catre Ingeri"de Isabelle Padovani.
Uneori voi scrie in fiecrae zi, alteori doar cand voi simti nevoia sa scriu. Iar Ingerul despre care voi scrie este cel, de a carui energie simt eu ca am cea mai mare nevoie, pentru ca stiu ca mai sunt alaturi de mine persoane care au exact aceleasi nevoi ca si mine.
 Deci, azi voi scrie despre :

ELEMIAH- "DUMNEZEU ASCUNS "sau "UMBRA LUI DUMNEZEU"

Este un Inger din ceata Serafimilor.
Aduce succes profesional si protectie in calatorii. Permite dezvoltarea spiritului de initiativa, a curajului si a combativitatii. Aduce entuziasm si dinamism.
Favorizeaza alegerea asociatilor si orientarea profesionala, Contribuie la reusita activitatilor profesonale. Ajuta la dominarea agresivitatii si a impulsivitatii.
Controleaza starile sufletesti. Amplifica ambitia.
Acest Inger ne cere sa echilibram in noi forta focului si a apei, a vointei si a intuitiei. Cu ajutorul acestui Inger, putem lucra asupra corpului de vis.
Este cel care prin dubla sa natura innascuta, vine sa trezeasca in noi scanteia divina, ca sa pornim in mod corect pe Cararea Urcarii.
In meditatie, conectandu-ne la el si la energia lui, ne permite sa evacuam tot ce ne perturba la nivel emotional si sa regasim o forta si o vointa, noi pe calea noastra.

Niciun comentariu: