Translate

joi, 26 februarie 2015

Energia universală din palme -la îndemâna oricui

Energia universală din palme -la îndemâna oricui

Energia universală este o structură energetică ce nu aparţine numai omului, ci apaţine tuturor entităţilor care există, fie ele minerale, plante, animale.

Energia=lumină=iubire

Sufletul se hrăneşte cu frumuseţe, iar spiritul cu adevăr.
Să fii în rezonanţă cu universul înseamnă cheia sănătăţii.

Fiinţa umană este alcătuită de fapt din şapte corpuri subtile, începând cu corpul fizic, care este şi cel mai dens, mai grosier şi este cel pe care îl vedem.
Astfel corpurile sunt următoarele:

1.
Corpul fizic este partea manifestată a materiei, având în general o frecvenţă de vibraţie de 7 hz. Lui îi acordăm cea mai mare atenţie, are un scop precis, scop cosmic.

2.Corpul emoţional este suma sentimentelor, a emoţiilor şi dorinţelor noastre. El depăşeşte forma corpului fizic. Corpul emoţional îmbrăţişează persoana la care ne gândim plini de iubire, indiferent unde este. Aici se schimba culorile în funcţie de emoţiile noastre. Este foarte labil şi se poate echilibra cu greu.

3.Corpul mental sau mintea raţională -reprezintă mintea şi gândurile noastre cu dinamica specifică. Are o vibraţie net superioară primelor două corpuri. Secunda şi gandul~50000 de ganduri. Creativitatea omului este nelimitată.
Ideea, apoi acţiunea (cocreem în permanenţă).
Sănătatea mentalului aduce sănătate în primele două corpuri.
Primele trei corpuri sunt mai cunoscute de oameni şi chiar şi medicina lucrează cu ele.
Celelalte patru corpuri - reprezintă sufletul şi au nevoie de scuturi de protecţie.

4.Corpul cauzal sau mintea superioară;- aici se află intuiţia
5.Corpul budic-înţelepciunea- înţelepciunea este anterioară creaţiei-maestrul nostru-viaţa (Pildele lui Solomon din Vechiul Testament)
6.Corpul atmic-conştiinţa superioară, călăuza care ni s-a dat pentru a nu greşi, a nu ne rătăci
7.Corpul spiritual- are nivelul vibratoriu la care există doar iubire necondiţionată; este iubirea care nu murdăreşte, nu face târg. Aici iubim perfect, aşa cum a iubit Isus.
Deobicei această iubire se dăruieşte celor imaculaţi- şi e singura energie care vindecă.

Cele mai multe toxine se adună prin gânduri negative şi sentimente negative.

Ar fi bine să conştientizăm că masa (a mânca) este un act sacru, de comunicare cu divinul.
La fiecare masă ar fi bine să ne gândim că este invitat Isus, şi Tatăl Ceresc. Printr-o masticaţie corectă se pot vindeca diferite boli: constipaţia, gastrita...etc. Ar trebui fiecare îmbucătură să o mestecăm de cel puşin 50 de ori, şi abia apoi o înghiţim.

        „Tată Ceresc şi Suprem primeşte această hrană şi sfinţeşte-o.
Eu o folosesc pentru menţinerea templului Tău Sfânt, spiritualizeaz-o.
Spiritul meu se adresează spiritului Universal care eşti Tu.
Tu eşti întreaga floare, întreaga viaţă şi întrega Iubire.
Impregnează-ne sufletul cu parfumul prezenţei Tale Amin.”

Energia Universală este energia pe care fiecare om o are. Noi toţi suntem energie şi avem aceeaşi capacitate energetică, fie că suntem conştienţi, fie că nu.

Putem acumula energia universală prin:

- expunerea la soare, respiraţie corectă, consum adecvat de lichide - apă energizată (luăm apă în sticle verzi, o ţinem la soare o oră fără dop, după care ţinem palmele pe sticlă timp de 5 minute. Apa înmagazinează energie şi are puterea de a lucra holistic), să consumăm hrană vie (legume, fructe, seminţe, oleginoase), gândire pozitivă şi fapte bune, somn şi odihnă, cântat, plimbări în natură.
- o persoană doarme cu atât mai mult cu cât este mai bolnavă.

- Înainte de a ne culca: ne uităm în oglindă şi dăm dispoziţie fermă subconştientului nostru
Gândul este atât de puternic încât se produc modificări la nivel structural. Putem modela gândurile - ceea ce semeni, aceea culegi.
Energia universală este hrană holistică care lucrează pe toate cele 7 corpuri.
Pentru activarea chakrelor:
1. Roşu, nota do
2. Oranj, nota re
3. Galben, nota mi
4. Verde, nota  fa
5. Albastru azur, nota sol
6. Indigo, nota la
7. Violet, nota  si
Palmele se aşează căuş pe noi.

Maîinile sunt prelungirea inimii, iar inima este primul organ care apare la făt.


Ştiaţi că degetul arătător este degetul de lumină? Cu ajutorul lui trimitem lumina în acvariu, pentru peştii din el, şi îi putem vindeca.


 Mâna este suportul final al unei actiunii, este si vectorul puterii, un simbol al puterii. In numeroase culturi, ea reprezinta puterea regală şi chiar divină (a fi in mâinile Domnului). Mâna ne permite sa strângem, să ţinem, să încătuşăm sau să strivim.

        Având în vedere că palmele noastre sunt “dotate” cu energie universal, avem capacitatea de a energiza apa pe care o bem, şi mâncarea pe care o mâncăm.



În timp ce energizăm apa putem să facem şi următoarea afirmaţie: „Confer acestei ape calităţi tămăduitoare pentru toate bolile de care sufăr/suferim.” (vom bea numai apă energizată).
Pentru mâncare vom utiliza formula: „confer acestei mâncări calităţi tămăduitoare pentru bolile pe care le au toţi cei care vor mânca din ea”


        Energia universală din palme, lucrează energizând toate cele 7 corpuri ale fiinţei.
Boala este rezultatul ieşirii din rezonanţă.


        „Doamne, Tată, care m-ai creat! Iubirea este fericirea supremă şi sensul vieţii mele. Şi toată fericirea pământească pe care o am şi o voi avea, pentru mine şi pentru urmaşii mei, va fi un mijloc pentru a înmulţii iubirea pentru Tine. Şi tot ce s-a întâmplat şi se va întâmpla, îl accept ca pe ceva dat de Tine şi sufletul meu acceptă totul cu iubire!”

        Ar fi bine ca în fiecare zi să facem 5 min. din postul tăcerii, deci 5 minute în care să nu vorbim de loc, aşa facem loc lui D-zeu şi iubirii sale nemărginite să pătrundă în sufletul nostru.
        Postul oferă posibilitatea auzirii vocii maestrului interior, voce care ne poate da răspunsurile perfecte la întrebările noastre.
V-aţi întrebat vreodată de ce se spune că suntem creatori?
Noi, fie că suntem femei sau bărbaţi avem în noi energia maternităţii –prin cuvinte, fapte şi gânduri. De aceea este f important să avem gânduri pozitive, de iubire, de recunoştinţă, de binecuvântare- să folosim cuvinte cu vibraţii înalte şi nu agresive sau mincinoase. Prin cuvinte să fim conştineţi că exprimăm adevăr, deci lumină. Iată cum totul se învârte în jurul aceluiaşi punct:  lumina, sau energia universală.

        Cuvâtul lui D-zeu a fost :”Să fie lumină”. Pentru ca să fim lumină trebuie să avem principiul luminii în noi, adică să devenim conştienţi de faptul că suntem fii lui D-zeu, deci suntem lumină, iar conştienţa reface drumul către lumină.
Noi suntem razele Soarelui, iar Dumnezeu este soarele.
        Ex: energizarea palmelor, energizarea vecinului prin aplicarea palmelor pe locul dureros; imbracarea cu energie;
        Să începem ziua cu afirmaţii pozitive, de genul: Bună dimineaţa viaţă, bună dimineaţa Soare. Doamne, transformă în bine tot ceea ce trebuie să mi se întâmple astăzi.
        Răsa-i Soare în viaţa mea, în casa mea, în familia mea, în neamul meu, în destinul meu.- este şi o formulă de protecţie
        Tată Ceresc, familia mea, este familia ta, ai grijă de ea.

Pentru ridicarea vibraţională:
Îmi cer iertare pt greşelile făcute, ştiute sau neştiute, cu gândul, cu fapta, cu cuvântul, ori cu voie sau fără voie. Te binecuvântez şi te eliberez. Eşti liber sunt liber. –putem ţine palmele pe piept în tot acest timp
Putem aduce în faţa noastră şi organele noastre interne, întregul nostru corp, le cerem iertare, promitem să nu mai greşim, şi apoi le lăsăm să plece fiecare la locul său.
Afirmaţie magică „Ale Tale Doamne, dintru ale Tale!”
Lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a biruit-o. se spune în Evanghelia după Ioan
Eu sunt lumină, din lumina cea adevărată
1 minut pe zi să medităm pe stele. Să luăm o steluţă, care să ne fie prietenă şi căreia să-i dăm în fiecare seară Bună Seara!, căci steaua e mai sus decât mine şi ne duce spre înalt, spre divinitate.

Zi de zi mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere. (se repretă de 20 de ori dimineaţa şi tot de atâtea ori seara)

Cine vorbeşte bine, trăieşte bine.
Durerea trecută nu trebuie reîmprospătată.

Rugăciunile să se facă întotdeauna cu foc viu, cu lumânare aprinsă.


Ori ce lucru fac să spunem: acum încep…., sau încep azi…., încep să fac….



        Să conştientizăm că această creaţie este un tot, în care fiecare element are rostul lui precis, nu există nimic fără sens.
Nu ne putem înălţa decât împreună. Numai împreună cu tot ce există putem să parcurgem pas cu pas evoluţia către D-zeu.
Omul nu este mai preţios decât un arbore şi nici mai puţin preţios decât un Arhanghel.
        La nivel Divin nu există judecăţile pe care le facem noi, iar singurul lucru, fapt prin care putem să evoluăm este „IUBIREA”. Prin iubire creştem şi ne manifestăm. Nu există un grad de comparaţie al iubirii- ea este ori nu este şi atât. Dacă ea este, ea creşte continuu, indiferent de situaţii, de ani, de vârstă.
Dacă primim răspunsuri ciudate, este nevoie să bem apă
Se bea apă înainte de afirmaţii
Acest pahar cu”….” Este bun pt. mine, facem deasupra lui semnul crucii şi apoi al infinitului şi conţinutul se trasformă într-o substanţa benerfică, schimbându-şi vibraţia, energia.

-Boala este un mod de a obţine iubire, apreciere

-până la 7 ani uită, de ce am venit
Înainte de întrupare ne scriem cartea destinului-ceea ce am stabilit că vom face în această viaţ; dacă nu facem ceea ce stabilim, vom reveni pt a ne îndeplini cele pe care le-am luat ca angajament.

        „Dumnezeule Ceresc, ştiu că sunt putere, din puterea Ta, lumină din lumina Ta, îţi mulţumesc pt…..
                               Aşa să fie acum!”

Înainte de a face orice, mai ales când vrem să ne tratăm sau să energizăm un animăluţ sau plantele noastre dragi, ori fiinţele de lângă noi, persoane dragi nouă, este bine să utilizăm formula:
„Tot ce fac, fac pentru binele meu superior şi binele nostru superior al tuturor”
Sau
„Doamne Dumnezeule Tată Ceresc, ţie îţi închin roadele acestei acţiuni, te implor plin/plină de umilinţă, primeşte roadele acestei acţiuni în totalitate şi necondiţionat.

                                               Amin!”

Niciun comentariu: