Translate

vineri, 3 octombrie 2014

Ingerii ne sunt alaturi si in luna octombrie

Iata ce ne-au pregatit:
Suntem indemnati sa ne pastram credinta si speranta, fiindca ne asteapta lucruri noi si pozitive, doar sa avem rabdare. 
Semintele pe care le-am semanat, incep sa incolteasca. 
Acum este mai important sa ramanem cu o atitudine pozitiva si sa pastram o viziune clara, cu privire la dorinte si intentii. 
Este esential sa actionam zilnic, chiar cu pasi marunti ca ai unui copilas, pentru a ne implini visele. Un telefon, o scrisoare, sau lecturarea unui material relevant ne va ajuta sa ne mentinem energia manifestarii la un nivel ridicat.
 In fiecare zi, sa facem afirmatii pozitive, sa afirmam si sa multumim cu iubire si recunostinta pentru ca ni s-au implinit visele.
Cel mai important lucru, este sa cerem sprijinul Ingerilor la fiecare pas facut pe cale si sa evitam oamenii sceptici, ori pe cei cu tipare mentale negative.
Pentru a ne mentine starea de bine, pacea mintii si dezvoltarea noastra spirituala, suntem indemnati sa facem exercitii fizice sau sa practicam meditatia, ori yoga. Miscarea fizica este esentiala in implinirea viselor, dorintelor si intentiilor noastre. Ele ne dau energia si vitalitatea care ne vor ajuta sa incepem si sa ne focalizam proiectele, ne deschid catre idei noi, creatoare.
 Cu totii suntem persoane ocupate, si multi dintre noi amanam momentul de a face exercitii fizice, insa daca vom solicita ajutorul Ingerilor, putem primi de la acestia idemnari precise ori poate chiar ne vor ajuta sa ne cream propriul set de exercitii fizice, usurandu-ne astfel drumul.
Este cel mai potrivit moment sa actionam conform inspiratiei. Usile sunt deschise, iar noi trecem prin ele avand Ingerii alaturi, calauzindu-ne de-a lungul drumului. Nu este atat de important modul in care abordam o situatie, ci faptul ca punem intentie, enegie si actiune in manifestarea dorintelor noastre,
Dupa ce am facut primul pas in directia rezultatului dorit, Universul ne da ajutor suplimentar.
Am muncit si ne-am facut griji mai mult in ultima vreme, iar sufletul nostru tanjeste dupa distractie. Senzatia de oboseala, de iritabilitate sau de depresie sunt semne suplimentare ca avem mare nevoie de putin timp de joaca. Nu trebuie sa asteptam pana vom avea o clipa libera, pentru ca ne putem juca sau distra chiar azi. Placerile simple, clipele cand nu facem nimic, razand cu un prieten sau urmarind un film vesel, sunt exemple privind felul in care ne putem distra fara sa avem nevoie de timp sau de bani. Distractia si jocul sunt elemente necesare vietii pentru copii si pentru adulti. Activitatile de acest tip ne ajuta sa fim mai sanatosi, dar ne permit si sa ne implinim dorintele mai repede. Distractia face parte dintr-o viata echilibrata.
Bazandu-ne pe sprijinul lui Dumnezeu si al Ingerilor, vom reusi sa gasim solutiile potrivite noua.  Este deosebit de important sa nu incercam sa rezolvam totul singuri, fara ajutor din afara, pentru ca astfel ne vom impovara cu griji inutile, care ne vor impiedica sa gasim solutiile potrivite. Cand permitem altora sa ne ajute si sa ne sprijine, putem creste, cu atat mai mult daca ne lasam poverile la picioarele lui Dumnezeu si ale Ingerilor.
Ori de cate ori vom avea o problema, daca vom cere ajutorul Arhanghelului Mihail, acesta ne va ajuta sa ne eliberam de tot ceea ce ne impiedica sa vedem lumina. Arhanghelul Mihail ne sfatuieste sa scriem tot ce gandim si simtim fara sa prelucram sau sa cenzuram cuvintele. Tinerea unui jurnl ne va permite sa descoperim noi perspective despre ceea ce dorim cu adevarat.
       Iata o rugaciune recomandata de Arhanghelul Mihail:
Doamne Dumnezeule si voi Ingerilor, las acum pe deplin in seama voastra aceasta situatie (descrieti pe scurt situatia). Ma dau deoparte si permit minunilor divine sa straluceasca in toate persoanele si toate lucrurile implicate.
Asa sa fie si asa este, Amin!

Niciun comentariu: