Translate

marți, 19 mai 2015

Activarea darurilor la luna noua

Activarea darurilor la luna noua

by Karyn Maria Taulescu
5.12-SARAH-2
Astazi este Luna noua in Taur, un moment energetic pretios in care putem lansa intentiile noastre de manifestare a dorintelor spirituale si nu numai. Asadar m-am gandi sa va daruiesc o tehnica frumoasa.
Desenati un triunghi de lumina in care puneti un dar. Contemplati aceasta noua imagine si apoi pune-ti-o prin meditatie in suflet. Puteti repeta exercitiul, 3, 7, 21 de zile. Puteti sa va ancorati la energii si constiinte pure : ex: Arhanghelii Mihail - Gabriel - Rafael si sa asezati in acest triunghi un dar pe care vi-l doriti: ex: job, casatorie, iubire, copiii. Puteti sa va creati un mic altar unde sa aprindeti lumanari, sa asezati cristale si icoane care va inspira.
Puteti sa va imaginati o gradina sacra minunata cu flori, fluturi, izvoare... in care sa cultivati in fiecare zi  un dar asemeni unei flori care are nevoie de soare, lumina si apa pentru a creste. Puneti iubire in toate intentiile voastre spre implinirea tuturor darurilor voastre.
Consacrati lumanari pentru toate darurile voastre si pentru toti ingerii vostri. Ex: Pentru clarvedere-discernamant-credinta sau pentru ingerii iubirii-ingerii frumusetii-ingerii intelepciunii. Orice dar este adus in structuri de entitati de lumina. Daca ceva nu este foarte bine aspectat in voi creati triunghiul de lumina care aseaza inauntru constiinta necesara. Ex: Intelepciune-Iubire-Generozitate.
Pentru a materializa un dar, ganditi-va la energia acelui lucru. Ex: bucuria de a calatori, implirea sufleteasca data de un asfintit de soare alaturi de persoana iubita,  iubirea neconditionata alaturi de un copil, etc. Practicati implicarea detasata. Setati intentia apoi lasa-ti-o in energia voii lui Dumnezeu. Nu va atasati de DAR. Fiecare primeste ce este AL LUI.
GRATIA sa fie cu NOI si in marea inima a lui Unu!

Niciun comentariu: